Будiвельна лабораторiя
Асфальтна лабораторія
Грунтова лабораторія
ЛабАгро-Всі права захищені ©
Залиште свій номер телефону і ми зателефонуємо Вам на протязі 5 хвилин. Замовити зворотнiй зв'язок

Ви можете зателефонувати нам:

+38(073)215-78-89 +38(098)704-98-78

Розсів лабораторний РЛУ-1

Розсів лабораторний універсальний (трехгнездная) РЛУ-1
Рекомендується до застосування в лабораторіях зернових та хлібоприймальних і переробних підприємств.

Призначення і область застосування:
Розсівання лабораторний РЛУ-1 рекомендується до застосування в лабораторіях зернопроизводящих, хлібоприймальних і переробних підприємств для:
- Визначення зараженості зерна комахами в явній формі;
- Визначення смітної і зернової домішок, крупності і утримання дрібної зерна пшениці, жита, вівса, ячменю, проса, гречки, рису-зерна, кукурудзи;
- Визначення якості круп: крупи манної, пшона, крупи рисової, рису дробленого шліфованого, колотих ядер і мучки в ядриця і просунув гречаної крупи, дробленого ядра в горосі колотому шліфованої; - визначення крупності борошна;
- Визначення крупності помелу комбікорми;
- Визначення зараженості борошна шкідників.
Розсів може застосовуватися також в інших галузях на підприємствах, що використовують просіювання з круговим поступальним рухом сит в одній площині.

Опис:
Принцип роботи розсівання - просіювання сипучих продуктів через сита, які вчиняють кругові поступальні коливання. Розсівання лабораторний складається з приводу, платформи зі встановленими на ній ситова пакетами. Привід забезпечує ситовим пакетам кругові поступальні коливання в горизонтальній площині за допомогою трьох кривошипів. Платформа призначена для установки і закріплення на ній сит. Ситові пакети накриваються упором і притягуються до платформи за допомогою затиску.
Дивіться також
Click to order
Залиште свої дані щоб зробити замовлення
Total: