Будiвельна лабораторiя
Асфальтна лабораторія
Грунтова лабораторія
ЛабАгро-Всі права захищені ©
Залиште свій номер телефону і ми зателефонуємо Вам на протязі 5 хвилин. Замовити зворотнiй зв'язок

Ви можете зателефонувати нам:

+38(073)215-78-89 +38(098)704-98-78

Білизномір лабораторни ВББ-1М

Білизномір лабораторний ВББ-1М.
Призначений для виміру білості борошна ВББ-1М - стаціонарний лабораторний прилад для екпрес-вимірювання білості пшеничного борошна по ДСТУ 46.004-99 (ГОСТ 26361-86).
Конструктивно вимірювач білості борошна, складається з електронного блоку з виносної фотометричною головкою і вимірювальної комірки. Результати вимірювання виводяться на цифровий рідкокристалічний дисплей в умовних одиницях.
Вимірювач білості борошна ВББ-1М використовується в умовах лабораторій хлібних інспекцій, млинів, підприємств хлібопекарської галузі та торгівельних підприємств. Для проведення виміру, необхідно підготувати і засипати у вимірювальну комірку заданий в паспорті об'єм борошна. Перед початком вимірювання прилад необхідно відкалібрувати. Оператор встановлює фотометричну головку в калібрувальну комірку, перевіряє і, при необхідності, за допомогою регулятора виставляє заздалегідь відоме значення білості калібрувальної пластини (калібрувальне число). Після цього проводиться вимірювання білості борошна в трьох точках через віконця у вимірювальній комірці. Після закінчення вимірювання користувачем проводиться розрахунок середнього значення білості проби борошна.
Початково білизномір борошна ВББ-1М налаштований для вимірювання білості пшеничного борошна. За замовленням можлива безкоштовна додаткове встановлення шкали вимірювання білості житнього борошна.

Технічні характеристики:
- Діапазон вимірювання коефіцієнта відбиття- 12-65%.
- Допустима похибка виміру коефіцієнта відбиття- ±2%.
- Час одного виміру- 1,5 хв.
- Кількість точок вимірювання в одній пробі- 3 пр.
- Електроживлення- 220/50 В/Гц.
- Розмір приладу- 220х160х120.
- Вага- 1,5 кг.
Дивіться також
Click to order
Залиште свої дані щоб зробити замовлення
Total: